Inca de la inceput vei descoperi tehnici accesibile si profund binefacatoare care te vor regenera si chiar reintineri.

 

 

CÂND ? – în fiecare LUNI, de la ora 18:45
UNDE ? – str. Constanta nr 7, zona Piața Mihai Viteazu
INFORMAȚII – 0735170690 Tudor sau 0744129250 – Ovidiu


Partea practică cuprinde în principal tehnici de Hatha Yoga (asane, pranayama, etc.) si este precedată de o serie de exercitii de încălzire, iar la final se realizează relaxarea yoghină completă.

  • Partea teoretică cuprinde principalele elemente nou predate în cadrul acelei sedinte de Yoga, atât de natură practică, cât si teoretică. La fiecare sedintă de Yoga primiti un curs tipărit, 4 pagini, format A5.
  • Ce aveti nevoie? Îmbrăcăminte lejeră, pe cât posibil din fibre naturale si un izopren sau o păturică.

Prima lună de curs este gratuită !

 Coordonator curs: instructor yoga Ovidiu Octavian

    Practica yoga sistematica si perseverenta iti va da destula energie si putere ca sa realizezi tot ceea ce iti propui benefic, vointa si incredere in tine, deblocare si vindecare emotionala, pace launtrica, putere de a iubi, intuitie, puritate, farmec si rafinament, inteligenta creatoare si chiar intelepciune. 
    Cursul va debuta cu tehnici de hatha yoga (asanas-posturile specifice yoghine si mai tarziu tehnicile de respiratie), dar foarte curand va aborda si tehnici de concentrare si meditatie, si multe altele, din ce in ce mai complexe.                                                          
  •        Putem enumera sute de motive pentru a practica yoga. Cel mai simplu este că prin yoga putem deveni FERICIŢI. Toţi oamenii caută fericirea, dar de obicei, o caută în afara lor. Yoga ne ajută să înţelegem că FERICIREA trebuie căutată în noi înşine pentru că înseamnă, de fapt, armonia corpului, a minţii şi a sufletului. Practicând posturile yoga, exerciţiile de respiraţie şi meditaţia, poţi ajunge la acel echilibru fizic, psihic, mental şi spiritual care este sursa fericirii.
  •        Yoga ne poate oferi, dacă este practicată corect şi cu perseverenţă, o stare de sănătate şi armonie corporală. Yoga ne pune la dispoziţie modalităţi practic nelimitate de a ne transforma în bine viaţa şi destinul, de a ne dezvolta personalitatea, de a ne autocunoaşte.
  •        Yoga ne ajută să ne amplificăm conştienţa, deschizându-ne către o experienţă interioară de natură spirituală. Dimensiunea interioară sublimă pe care yoga o face cu putinţă, adaugă vieţii noastre ceva unic care ne ajută să descoperim sensul divin al existenţei noastre integrate în absolut. Revelaţiile pe care yoga le catalizează în universul nostru lăuntric, ne permit să încetăm să mai trăim într-o lume ternă şi limitată.
  •        Prin yoga realitatea ni se dezvăluie ca fiind cu mult mai cuprinzătoare decât banala lume fizică, materială, cu frustrările şi penibilele ei agitaţii. Prin yoga putem experimenta dimensiunea fascinantă interioară a minţii. Prin yoga ni se revelează viziunea divină, iluminatoare, ce generează forţa interioară dătătoare de pace euforică, profundă şi libertate spirituală. Prin yoga putem avea acces cu uşurinţă la o sursă nelimitată de cunoaştere, fericire şi putere binefăcătoare.
  •        Imensitatea lumii psihice, guvernată de legile rezonanţei, este pusă în evidenţă surprinzător de repede prin tehnicile yoga. Atunci, pentru noi, dimensiunea interioară ne apare ca fiind inteligenţa psihică a subconştientului. Aceasta este o lume de o infinită putere, plină de potenţialităţi nebănuite. De ce oare să lăsăm trăirile intuitive, inspiraţiile şi ideile geniale pline de o creativitate stimulatoare, să fie ocazionale, părând a se manifesta ca nişte întâmplări necontrolate?
  •        Cu ajutorul sistemului milenar yoga vom putea înţelege că ea (componenta fundamentală, psihică a fiinţei) nu este o forţă supranaturală, ci un rezervor natural gigantic, de orientare interioară. El poate fi făcut ca de acum înainte să răspundă prompt la comenzile noastre ferme. Yoghinii orientului, prin ştiinţa lor veche de secole şi profund misterioasă, care s-a răspândit în toată lumea, au revelat pentru cei puţini, care sunt capabili să înţeleagă şi să aplice, această dimensiune interioară ce aduce SUPREMA împlinire a vieţii.
  •        Dacă vreţi să învăţaţi să vă cunoaşteţi infinit mai bine pentru a vă expansiona conştienţa vieţii în beatitudine, nemurire şi libertate, atunci îndrăzniţi acum şi veţi câştiga totul!