asane-crop

Cursurile noastre de Yoga sunt structurate pe ani de studiu, cu o programă detaliată ce cuprinde atât elemente practice cât si teoretice. Cursurile sunt săptămânale, cu o durată cuprinsă între 1,5 ore la grupele de începători si peste 4 ore la cele de avansati.

Fiecare sedintă de Yoga cuprinde o parte practică si una teoretică.

Partea practică cuprinde în principal, tehnici de Hatha Yoga (asane, pranayama, etc.) si este precedată de o serie de exercitii de încălzire, iar la final se realizează relaxarea yoghină completă.

Partea teoretică cuprinde principalele elemente nou predate în cadrul acelei sedinte de Yoga, atât de natură practică, cât si teoretică. La fiecare sedintă de Yoga primiti un curs tipărit, 4 pagini, format A5.

Ce aveti nevoie? Îmbrăcăminte lejeră, pe cât posibil din fibre naturale si un izopren sau o păturică.

Conferinte de deschidere: marti 8 octombrie si luni 11 noiembrie 2019, între orele 19-21, Hotel Univers T, langa Iulius Mall.

Intrarea este libera !

Perioada de desfăsurare a cursului: în fiecare zi de joi, între orele 19:30-21:30, începand din 10 octombrie 2019

Locul de desfăsurare a cursului: Sala de yoga, str. Donath, nr 138, Cartier Grigorescu, in dreapta bisericii de lemn

      PRIMA LUNĂ DE CURS ESTE GRATUITĂ (adică primele patru sedinte). Taxa lunară ulterioară este 120 ron / lună ce include si cursuri tiparite cu tehnicile si metodele studiate

Informatii suplimentare: 0757086584 sau contact@yogaincluj.ro

Sunt multe răspunsuri la această întrebare. Putem enumera sute de motive pentru a practica yoga. Cel mai simplu este că prin yoga putem deveni FERICIŢI. Toţi oamenii caută fericirea, dar de obicei, o caută în afara lor. Yoga ne ajută să înţelegem că FERICIREA trebuie căutată în noi înşine pentru că înseamnă, de fapt, armonia corpului, a minţii şi a sufletului. Practicând posturile yoga, exerciţiile de respiraţie şi meditaţia, poţi ajunge la acel echilibru fizic, psihic, mental şi spiritual care este sursa fericirii.

Yoga ne poate oferi, dacă este practicată corect şi cu perseverenţă, o stare de sănătate şi armonie corporală. Yoga ne pune la dispoziţie modalităţi practic nelimitate de a ne transforma în bine viaţa şi destinul, de a ne dezvolta personalitatea, de a ne autocunoaşte.

Yoga ne ajută să ne amplificăm conştienţa, deschizându-ne către o experienţă interioară de natură spirituală. Dimensiunea interioară sublimă pe care yoga o face cu putinţă, adaugă vieţii noastre ceva unic care ne ajută să descoperim sensul divin al existenţei noastre integrate în absolut. Revelaţiile pe care yoga le catalizează în universul nostru lăuntric, ne permit să încetăm să mai trăim într-o lume ternă şi limitată.

Prin yoga realitatea ni se dezvăluie ca fiind cu mult mai cuprinzătoare decât banala lume fizică, materială, cu frustrările şi penibilele ei agitaţii. Prin yoga putem experimenta dimensiunea fascinantă interioară a minţii. Prin yoga ni se revelează viziunea divină, iluminatoare, ce generează forţa interioară dătătoare de pace euforică, profundă şi libertate spirituală. Prin yoga putem avea acces cu uşurinţă la o sursă nelimitată de cunoaştere, fericire şi putere binefăcătoare.

Imensitatea lumii psihice, guvernată de legile rezonanţei, este pusă în evidenţă surprinzător de repede prin tehnicile yoga. Atunci, pentru noi, dimensiunea interioară ne apare ca fiind inteligenţa psihică a subconştientului. Aceasta este o lume de o infinită putere, plină de potenţialităţi nebănuite. De ce oare să lăsăm trăirile intuitive, inspiraţiile şi ideile geniale pline de o creativitate stimulatoare, să fie ocazionale, părând a se manifesta ca nişte întâmplări necontrolate?

Cu ajutorul sistemului milenar yoga vom putea înţelege că ea (componenta fundamentală, psihică a fiinţei) nu este o forţă supranaturală, ci un rezervor natural gigantic, de orientare interioară. El poate fi făcut ca de acum înainte să răspundă prompt la comenzile noastre ferme. Yoghinii orientului, prin ştiinţa lor veche de secole şi profund misterioasă, care s-a răspândit în toată lumea, au revelat pentru cei puţini, care sunt capabili să înţeleagă şi să aplice, această dimensiune interioară ce aduce SUPREMA împlinire a vieţii.

Dacă vreţi să învăţaţi să vă cunoaşteţi infinit mai bine pentru a vă expansiona conştienţa vieţii în beatitudine, nemurire şi libertate, atunci îndrăzniţi acum şi veţi câştiga totul!

Iată o parte din AVANTAJELE practicii yoga:

 • elimină stresul

 • ameliorează tensiunile psihice, depresiile, nevrozele

 • îmbunătăţeşte şi vindecă o serie de afecţiuni ale corpului fizic

 • amplifică memoria şi procesele mentale

 • echilibrează toate structurile fiinţei

 • stimulează sistemul imunitar

 • induce o stare profundă de calm şi pace interioară

 • deschide calea către înţelepciune

 • eliberează fiinţa de prejudecăţi, inhibiţii şi limitări

 • îmbunătăţeşte capacitatea de a comunica cu ceilalţi

 • armonizează viaţa sexuală

 • dinamizează voinţa

 • amplifică încrederea în sine

 • facilitează reuşita pentru succes

 • armonizează structura corpului fizic, eliminând surplusul de greutate

 • întăreşte şi tonifică musculatura

 • măreşte atenţia şi concentrarea

 • trezeşte şi amplifică capacitatea de a iubi

 • deschide fiinţa către o comunicare spirituală autentică cu Universul şi cu Dumnezeu.

DEZAVANTAJE nu există.